Produk

Sabun Zumba
Sabun Kurus Spa Lima Bintang
Baca lebih lanjut

SABUN ZUMBA yang dicipta mempunyai pelbagai kebaikan untuk tubuh badan yang disayangi. Dari menghilangkan selulit, parut dan juga menghilangkan kegatalan kulit, Sabun Zumba juga berupaya untuk mengoksidakan kulit anda bagi setiap cucian. Memang menyegarkan!

Bahan utama yang terdiri daripada Serai, Ekstrak Halia dan Manjakani sememangnya boleh memberi 1,001 kebaikan terhadap kulit dan secara tidak langsung meningkatkan tahap keyakinan anda apabila berhadapan dengan orang.

LipoBuster
Spray Kurus
Harum Sundal Malam


Baca lebih lanjut

LIPO BUSTER diformulakan dengan campuran herba tradisional Melayu terpilih untuk hasil yang pasti memuaskan! Apa yang membezakan LIPO BUSTER keluaran Cunna Pretty dari produk yang lain adalah ramuan bahan produk ini dihasilkan.

Kami hanya memilih bahan berkualiti tinggi tanpa sebarang kompromi bagi mendapatkan hasil yang berkualiti tinggi setaraf produk antarabangsa dan pihak kami percaya dengan cara ini sahaja produk dibawah syarikat Cunna Pretty akan terus mendapat tempat dihati masyarakat.

Sottile Tea
Teh Kurus Beraroma


Baca lebih lanjut

Gabungan Roselle, Jasmine dan Lemongrass yang terkandung dalam setiap uncang pastinya membuatkan anda 'ketagih' dengan rasa Sotille Tea dari CunnaPretty. Campurkan dengan air panas dan biar untuk rasa dan aroma naik sehinggakan anda tidak sabar untuk menikmati segelas teh!

Antara kebaikan Sotille Tea ini adalah ia mampu untuk membantu untuk melawaskan sistem penghadaman anda. Ingin tahu kebaikan lain? Klik sahaja butang di sebelah ini ya?

Begeboo
Skrub Miss V
Suiz Kekejangan


Baca lebih lanjut

Feminine Wash yang diformulasikan untuk mengatasi masalah lazim wanita di bahagian miss V. Selain dari membersihkan, Begeboo Skrub juga menyegarkan dan menyihatkan kulit di bahagian tersebut. Bagi yang sudah berkahwin, sudah pasti anda inginkan 'mahkota' anda sentiasa bersih, segar dan tidak berbau.

Mengandungi Air Mawar, Limau Nipis, Manjakani, Kunyit, dan Beras Kisar yang telah diadun dengan baik demi menghasilkan cucian yang berkualiti terhadap pengguna Begeboo skrub Miss V.

Cunna Pretty
Slimming Set


Baca lebih lanjut

Slimming Set merupakan gabungan Sotille Tea, Sabun Zumba dan Spray LipoBuster adalah untuk mereka yang betul betul komited untuk mengubah penampilan dan gaya personaliti. Set ini khusus untuk menurunkan berat badan tanpa sebarang kesan bahaya.

Dapatkan sekarang dengan harga yang lebih murah dan ubah penampilan anda hari ini juga!

Terbukti Dengan Kesan Positif
Lihat Testimoni Dibawah


Testimoni 1


"Seluar dan baju dah longgar sampai kena cari baru, kalau tak nampak macam baju pinjam!"

Testimoni 2


"Bahagian lengan dan peha mengecil selepas menggunakan Slimming Set CunnaPretty. Terima kasih CP!"

Testimoni 3


"Bangun tidur rasa lebih bertenaga dan tubuh pun rasa sihat selepas detoks dengan Solitte Tea."

Testimoni 4


"Abang puji 'lain macam' sampai segan saya dibuatnya. Begeboo ni menggebukan juga yea? Terasa bezanya!"